Prénom
Vincent
Nom
Fournier
Robert, M., Zatylny-Gaudin, C., Fournier, V., Corre, E., Le Corguille, G., Bernay, B., & Henry, J. (2015). Molecular characterization of peptide fractions of a Tilapia (Oreochromis niloticus) by-product hydrolysate and in vitro evaluation of antibacterial activity. Process Biochemistry, 50(3), 487-492.
Publication coopération et recherche SUD
Non
Leduc, A., Zatylny-Gaudin, C., Robert, M., Corre, E., Le Corguillé, G., Castel, H., … Henry, J. (2018). Dietary aquaculture by-product hydrolysates: impact on the transcriptomic response of the intestinal mucosa of European seabass (Dicentrarchus labrax) fed low fish meal diets. BMC Genomics, 19(396). https://doi.org/doi.org/10.1186/s12864-018-4780-0
Catégorie HCERES
ACL - Articles dans des revues internationales ou nationales avec comité de lecture répertoriées par l'HCERES ou dans les bases de données internationales
Publication coopération et recherche SUD
Non
Leduc, A., Fournier, V., & Henry, J. (2020). A standardized, innovative method to characterize the structure of aquatic protein hydrolysates. Heliyon, 6(6), e04170. https://doi.org/10.1016/j.heliyon.2020.e04170 (Original work published 2020)
Catégorie HCERES
ACL - Articles dans des revues internationales ou nationales avec comité de lecture répertoriées par l'HCERES ou dans les bases de données internationales
Publication coopération et recherche SUD
Non
Robert, M., Zatylny-Gaudin, C., Fournier, V., Corre, E., Le Corguille, G., Bernay, B., & Henry, J. (2014). Transcriptomic and peptidomic analysis of protein hydrolysates from the white shrimp (L. vannamei). J Biotechnol, 186, 30-7. https://doi.org/10.1016/j.jbiotec.2014.06.020 (Original work published)
Publication coopération et recherche SUD
Non